UAB Kraujo broliai


Žiūrėta: 5462
Pramogos

aprašymas :

Šratasvydis – tikro karo simuliacija (imitacija), naudojama užsienio specialiųjų tarnybų. Realių ginklų kopijos, kariniai veiksmai ir aktyvus laisvalaikis unikaliame mūšio lauke – Kauno Antrajame forte. Pajausk karo dvasią geroje draugų kompanijoje

adresas : Antras Kauno fortas
miestas : Kaunas
telefonas : Mob.867536696;861514226
el. paštas :
internetinė svetainė : http://www.kraujobroliai.lt

Šratasvydis – tikro karo simuliacija (imitacija), naudojama užsienio specialiųjų tarnybų. Realių ginklų kopijos, kariniai veiksmai ir aktyvus laisvalaikis unikaliame mūšio lauke – Kauno Antrajame forte. Pajausk karo dvasią geroje draugų kompanijoje Prekinio Ženklo kategorija: Pramogos
Aprašymas:

Šratasvydis – tikro karo simuliacija (imitacija), naudojama užsienio specialiųjų tarnybų. Realių ginklų kopijos, kariniai veiksmai ir aktyvus laisvalaikis unikaliame mūšio lauke – Kauno Antrajame forte. Pajausk karo dvasią geroje draugų kompanijoje


Airsoft žaidimas

Žmonių skaičius: 8-25
Svarbu: galime atvykti į Jūsų pasirinktą vietą ir suorganizuoti žaidimą.

Siūlome pažaisti Airsoft (šratasvydžio) žaidimą istoriškai unikalioje vietovėje - Kauno tvirtovės Antrajame forte. Šis fortas buvo vienas iš pagrindinių Vokietijos ir jos sąjungininkių atakos centrų, kai pastarosios bandė užimti Kauno tvirtovę Pirmojo Pasaulinio karo metais.

Vokiečių puolimas buvo itin intensyvus ir galingas, todėl savo akimis galėsite pamatyti “Didžiosios Bertos” sviedinių ir kulkosvaidžių paliktas žymes. Mažai kas atsispiria pagundai patyrinėti daugiau kaip prieš šimtą metų statyto forto požemius, kuriuose galima pamatyti net šikšnosparnių.

Nors fortas statytas prieš daugybę metų, kai kurie techniniai sprendimai yra neišaiškinti ir šiandieninių architektų bei inžinierių, nes projektavimą ir statybą atliko tik tam tikri žmonės, kuriems buvo uždrausta apie tai kalbėti.

Susipažinus su fortu, pradedamas Airsoft (šratasvydžio) žaidimas, kuris susideda iš atskirų misijų ir trunka apie 3-4 valandas. Kiekvienas žaidėjas gauna po 1000 šratukų, kuriems pasibaigus, turi galimybę nusipirkti daugiau (100 vnt. - 1,5Lt).

Prieš mūšį išdėstomas instruktažas, kurio metu dalyviai supažindinami su ginklais ir saugiu jų naudojimu. Kiekvienas žaidėjas išsirenka karinę aprangą, pirštines, akių ir veido apsaugas, kurias privaloma dėvėti viso mūšio metu. Visi dalyviai Airsoft (šratasvydžio) žaidimo metu ir po jo yra fotografuojami, todėl atvykstant pas mus nereikia rūpintis fotoaparatais.

Kiekvienam dalyviui yra suteikiamas karinis laipsnis, kuris priklauso nuo Airsoft (šratasvydžio) žaidimų skaičiaus. Taip pat nauji kareiviai yra įtraukiami į Duomenų bazę ir gauna teisę prisijungti prie kraujobroliai.lt vartotojų sistemos, kurioje gali matyti savo karinį laipsnį, žaidimų skaičių, Airsoft (šratasvydžio) žaidimų, kuriuose dalyvavo, nuotraukas ir daug kitų įdomių dalykų.

Daugiau informacijos rasite www.kraujobroliai.lt


Atgal
delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas