Kieto kuro katilai VIGAS

UAB ,,ORESTINA" pristato
Vandens šildymo katilai VIGAS skirti sausos medienos deginimui, nuo pjuvenų iki stambių gabaliniu malkų - ilgis pagal katilo įkrovos matmenis, diametras - iki 20 cm. Pjuvenas, drožles, skiedras reikia deginti maišant su stambiomis malkomis.
Katilo korpusas suvirintas iš 4 ir 6 mm storio plieno lakštu. Vidinės katilo sienelės, kurios kontaktuoja su liepsna ir degimo produktais yra suvirintos iš 6 mm storio plieno lakštų, o išorinės korpuso sienelės iš 4 mm storio lakštinio plieno. Šilumokaitis suvirintas iš 57 x 5 mm plieno vamzdžių. Išorinė katilo apdaila pagaminta iš 0,8 mm storio plieno skardos. Katilas izoliuotas 20 ir 40 mm storio šilumine izoliacija NOBASIL. Degimo produktai į kaminą iš katilo išeina per 160 ir 195 mm skersmens vamzdį.
Katilo vidinėje dalyje yra kuro įkrovimo kamera, kur kuras džiūsta ir degdamas išskiria medžio dujas. Dujos praeina pro karščiui atsparaus betono plokštės angą, kartu su antriniu oru sudega degimo kameroje. Degimo produktai atiduoda šilumą vandeniui šilumokaityje. Nesudegusios kuro dalys ( pelenai ir suodžiai ) iš degimo kameros pašalinami pro apatines dureles. Įkuriant katilą ir kraunant kurą atidaroma tiesioginio dūmų išmetimo sklendė, kuri valdoma katilo priekyje esančia rankena.
Katilo viršutinėje dalyje sumontuotas valdymo pultas su mikroprocesoriumi, kurio pagalba reguliuojamas katilo darbas. Sumontuota valdymo sistema užtikrina labai efektyvų įvairių kuro rūšių sudegimą.
Katilo valdymo pulto AK 2000 galimybės:
- katilą gali valdyti patalpos termostatas,
- cirkuliacinio siurblio valdymas,
- dūmu ištraukiamojo ventiliatoriaus (papildomo) valdymas,
- įpučiamojo ventiliatoriaus apsukų valdymas,
- kūrenimo būdų ( TURBO, EK.O) pasirinkimas,
- temperatūros ir degimo laiko nustatymas,
- 10 programų nustatymas ir jų pasirinkimas atskiromis savaitės dienomis,
- savaitės dienos ir realaus laiko nustatymas,
- kalbos ir teksto nustatymas displėjuje,
- susijungimas su papildoma šildymo sistemos valdymo įranga.
Katile įmontuotas šiluminis apsauginis termostatas, kuris išjungs ventiliatorių tuo atveju, kai vandens temperatūra katile pakils virš 95°C, o nesuveikus šiam termostatui ventiliatorius bus išjungiamas valdymo pulto, kai vandens temperatūra katile pasieks 100°C.

delfi logo rgb
facebook
gmail
youtube
lrytas